Hemslöjdsboden Malmberget

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gällivare och Hemslöjdsboden Malmberget är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Hemslöjdsboden Malmberget är ett av dem. Statusen för Hemslöjdsboden Malmberget är att Bolaget är aktivt.

Hemslöjdsboden Malmberget är ett Enskild firma och skapades 2001-07-31. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hemslöjdsboden Malmberget ska trivas.

Hemslöjdsboden Malmberget är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Gällivare så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med hemutrustning, t ex husgeråd. Hudvårdsprodukter som är naturliga, miljövänliga samt ej djurtestade.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hemslöjdsboden Malmberget är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är Hemslöjdsboden Malmberget och det finns flera bolag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Hemslöjdsboden Malmberget så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-17590.

.

De som är på något sätt har med Hemslöjdsboden Malmberget är Taavola, Rut Eva Susanne som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hemslöjdsboden Malmberget har 610126-XXXX som sitt organisationsnummer.