Gällivare Isolering

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gällivare och Gällivare Isolering är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Gällivare Isolering är ett av dem. Statusen för Gällivare Isolering är att Bolaget är aktivt.

Gällivare Isolering är ett Enskild firma och skapades 2005-12-21. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gällivare Isolering ska trivas.

Gällivare Isolering är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-19. I Gällivare så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Isoleringsarbeten och tillverkning av ytbeklädnader för gruv- och industrinäringen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gällivare Isolering är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-19.

Idag är Gällivare Isolering och det finns flera bolag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Gällivare Isolering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-77181.

.

De som är på något sätt har med Gällivare Isolering är Isaksson, Alf Mikael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gällivare Isolering har 621022-XXXX som sitt organisationsnummer.