Vävboden i Gällivare

Norrbottens län

Information

630727-XXXX är organisationsnummer för företaget Vävboden i Gällivare. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vävboden i Gällivare är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som Vävboden i Gällivare finns i.

Vävboden i Gällivare har varit registrerat sedan 1982-10-15 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vävboden i Gällivare så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Vävboden i Gällivare är och det finns flera bolag i Gällivare som också är .

Firmatecknare för Vävboden i Gällivare är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vävboden i Gällivare så kan ni göra det på telefon genom 0970-15311 eller genom brev på följande adress:

Textilvaruhandel. Vävning, vävmaterial, garner, vävstolar o dyl.

Det finns olika personer som har en koppling med Vävboden i Gällivare och det är Oskarsson Rantavaara, Kristina som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,