Galne Håkan

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gällivare och Galne Håkan är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Galne Håkan är ett av dem. Statusen för Galne Håkan är att Bolaget är aktivt.

Galne Håkan är ett Enskild firma och skapades 2006-10-05. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där bolaget finns i jobbar för att bolag som Galne Håkan ska trivas.

Galne Håkan är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Gällivare så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med nya och begagnade varor inom hemelektronik, kontors- material, möbler, husgeråd, lädervaror, kläder, hemtextil, mattor, samlarföremål, antikviteter, byggmaterial, vitvaror, värmepellets, släpvagnar, motorfordon samt delar och tillbehör till fordon. Uthyrning av skylift och trädgårdsmaskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Galne Håkan är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-15.

Idag är Galne Håkan och det finns flera bolag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Galne Håkan så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-22755.

.

De som är på något sätt har med Galne Håkan är Åström, Bo Håkan som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Galne Håkan har 660307-XXXX som sitt organisationsnummer.