Pär-Anders Åkeri Maskin och Svets

Norrbottens län

Information

670923-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Pär-Anders Åkeri Maskin och Svets. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pär-Anders Åkeri Maskin och Svets är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som Pär-Anders Åkeri Maskin och Svets finns i.

Pär-Anders Åkeri Maskin och Svets har varit registrerat sedan 1989-04-03 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Pär-Anders Åkeri Maskin och Svets så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-18.

Pär-Anders Åkeri Maskin och Svets är och det finns flera verksamheter i Gällivare som också är .

Firmatecknare för Pär-Anders Åkeri Maskin och Svets är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pär-Anders Åkeri Maskin och Svets så kan ni göra det på telefon genom 0970-24253 eller genom brev på följande adress:

Åkerirörelse, tillverkning av diverse redskap till last- maskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Pär-Anders Åkeri Maskin och Svets och det är Johansson, Pär Anders som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,