Mecon Mekaniska Konstruktioner

Norrbottens län

Information

671129-XXXX är organisationsnummer för företaget Mecon Mekaniska Konstruktioner. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mecon Mekaniska Konstruktioner är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som Mecon Mekaniska Konstruktioner finns i.

Mecon Mekaniska Konstruktioner har varit registrerat sedan 1993-11-01 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mecon Mekaniska Konstruktioner så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mecon Mekaniska Konstruktioner är och det finns flera bolag i Gällivare som också är .

Firmatecknare för Mecon Mekaniska Konstruktioner är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mecon Mekaniska Konstruktioner så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultuppdrag i mekanisk konstruktion åt gruvindstrin samt verkstadsindustrin. Delentreprenader av industribyggnationer. Datorprogramutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Mecon Mekaniska Konstruktioner och det är Andersson, Erik Georg som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,