H-A Kemi Elkonsult

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gällivare och H-A Kemi Elkonsult är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och H-A Kemi Elkonsult är ett av dem. Statusen för H-A Kemi Elkonsult är att Bolaget är aktivt.

H-A Kemi Elkonsult är ett Enskild firma och skapades 2004-01-26. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som H-A Kemi Elkonsult ska trivas.

H-A Kemi Elkonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-06. I Gällivare så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom elkraft såsom att bistå företag med konstruktion, montage, service och drifttagning av elkraft- utrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att H-A Kemi Elkonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är H-A Kemi Elkonsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med H-A Kemi Elkonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5115387.

.

De som är på något sätt har med H-A Kemi Elkonsult är Kemi, Hans Anders som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

H-A Kemi Elkonsult har 680421-XXXX som sitt organisationsnummer.