EF Samisk konsthantverk Silversmide och Horn & Trä

Norrbottens län

Information

681015-XXXX är organisationsnummer för verksamheten EF Samisk konsthantverk Silversmide och Horn & Trä. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EF Samisk konsthantverk Silversmide och Horn & Trä är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som EF Samisk konsthantverk Silversmide och Horn & Trä finns i.

EF Samisk konsthantverk Silversmide och Horn & Trä har varit registrerat sedan 1996-01-12 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för EF Samisk konsthantverk Silversmide och Horn & Trä så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

EF Samisk konsthantverk Silversmide och Horn & Trä är och det finns flera verksamheter i Gällivare som också är .

Firmatecknare för EF Samisk konsthantverk Silversmide och Horn & Trä är följande:

Vill ni komma i kontakt med EF Samisk konsthantverk Silversmide och Horn & Trä så kan ni göra det på telefon genom 070-2335799 eller genom brev på följande adress:

Handel med samiskt hantverk av horn och trämaterial samt silversmide.

Det finns olika personer som har en koppling med EF Samisk konsthantverk Silversmide och Horn & Trä och det är Fanki, Per Erik Anders som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,