Solgläntans turism & stugor

Norrbottens län

Information

681205-XXXX är organisationsnummer för företaget Solgläntans turism & stugor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Solgläntans turism & stugor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som Solgläntans turism & stugor finns i.

Solgläntans turism & stugor har varit registrerat sedan 2001-03-20 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Solgläntans turism & stugor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-05.

Solgläntans turism & stugor är och det finns flera bolag i Gällivare som också är .

Firmatecknare för Solgläntans turism & stugor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Solgläntans turism & stugor så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Turism. stuguthyrning.

Det finns olika personer som har en koppling med Solgläntans turism & stugor och det är Landin, Sven Tomas som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,