Sams Grill Jeanette Isaksson

Norrbottens län

Information

700910-XXXX är organisationsnummer för bolaget Sams Grill Jeanette Isaksson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sams Grill Jeanette Isaksson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som Sams Grill Jeanette Isaksson finns i.

Sams Grill Jeanette Isaksson har varit registrerat sedan 1995-04-06 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sams Grill Jeanette Isaksson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-14.

Sams Grill Jeanette Isaksson är och det finns flera bolag i Gällivare som också är .

Firmatecknare för Sams Grill Jeanette Isaksson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sams Grill Jeanette Isaksson så kan ni göra det på telefon genom 0970-10503 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av inventarier och affärslokal.

Det finns olika personer som har en koppling med Sams Grill Jeanette Isaksson och det är Johansson, Marie Jeanette som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,