Kroppens Frihet

Norrbottens län

Information

720628-XXXX är organisationsnummer för företaget Kroppens Frihet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kroppens Frihet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som Kroppens Frihet finns i.

Kroppens Frihet har varit registrerat sedan 2006-10-31 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kroppens Frihet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-23.

Kroppens Frihet är och det finns flera bolag i Gällivare som också är .

Firmatecknare för Kroppens Frihet är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kroppens Frihet så kan ni göra det på telefon genom 073-9266721 eller genom brev på följande adress:

Massage. Zonterapi. Ayur-Veda. Försäljning av hälsoprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Kroppens Frihet och det är Eklund, Karin Lisa Margaretha som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,