Lapland recreation center

Norrbottens län

Information

760320-XXXX är organisationsnummer för företaget Lapland recreation center. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lapland recreation center är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som Lapland recreation center finns i.

Lapland recreation center har varit registrerat sedan 2005-02-04 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lapland recreation center så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-24.

Lapland recreation center är och det finns flera bolag i Gällivare som också är .

Firmatecknare för Lapland recreation center är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lapland recreation center så kan ni göra det på telefon genom 0970-14817 eller genom brev på följande adress:

Massageterapeutiska och alternativa behandlingar. Rekreationsturer ut i naturen för turism, guidning. Försäljning av friskvårdsprodukter, akupressurmattor och aromaoljor. Försäljning av hantverk, indianhantverk samt samiskt hantverk.

Det finns olika personer som har en koppling med Lapland recreation center och det är Nilsson, Elvy Marianne som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,