ATS Nordic Gellivare

Norrbottens län

Information

770201-XXXX är organisationsnummer för företaget ATS Nordic Gellivare. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ATS Nordic Gellivare är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som ATS Nordic Gellivare finns i.

ATS Nordic Gellivare har varit registrerat sedan 2000-10-10 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ATS Nordic Gellivare så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-09.

ATS Nordic Gellivare är och det finns flera bolag i Gällivare som också är .

Firmatecknare för ATS Nordic Gellivare är följande:

Vill ni komma i kontakt med ATS Nordic Gellivare så kan ni göra det på telefon genom 0970-12826 eller genom brev på följande adress:

Import, export och handel med begagnade varor, överskottslager samt begangnade fordon.

Det finns olika personer som har en koppling med ATS Nordic Gellivare och det är Sjölund, Tommy Anders som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,