Daniel Elfström Enskild Firma

Norrbottens län

Information

780804-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Daniel Elfström Enskild Firma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Daniel Elfström Enskild Firma är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som Daniel Elfström Enskild Firma finns i.

Daniel Elfström Enskild Firma har varit registrerat sedan 2007-10-08 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Daniel Elfström Enskild Firma så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Daniel Elfström Enskild Firma är och det finns flera verksamheter i Gällivare som också är .

Firmatecknare för Daniel Elfström Enskild Firma är följande:

Vill ni komma i kontakt med Daniel Elfström Enskild Firma så kan ni göra det på telefon genom 0970-55006 eller genom brev på följande adress:

Mediaproduktion: film, TV, events.

Det finns olika personer som har en koppling med Daniel Elfström Enskild Firma och det är Elfström, Daniel Olov som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,