GEMS Gällivare Entrepenad Mek & Styling

Norrbottens län

Information

GEMS Gällivare Entrepenad Mek & Styling är ett företag som finns i Gällivare. I GEMS Gällivare Entrepenad Mek & Styling finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lantto, Ulf Daniel som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med GEMS Gällivare Entrepenad Mek & Styling så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå GEMS Gällivare Entrepenad Mek & Styling på telefon 0970-16667.

Entrepenörsverksamhet inom gruvindustrin och solcells branschen. Bil styling & eftermarknadsinstallationer.

Idag är GEMS Gällivare Entrepenad Mek & Styling av bolagstypen Enskild firma.

GEMS Gällivare Entrepenad Mek & Styling är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Gällivare arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

GEMS Gällivare Entrepenad Mek & Styling innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-04 och GEMS Gällivare Entrepenad Mek & Styling är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GEMS Gällivare Entrepenad Mek & Styling så är det följande:

GEMS Gällivare Entrepenad Mek & Styling har 781127-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.