Gällivare fastighets- och maskinservice

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gällivare och Gällivare fastighets- och maskinservice är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gällivare fastighets- och maskinservice är ett av dem. Statusen för Gällivare fastighets- och maskinservice är att Bolaget är aktivt.

Gällivare fastighets- och maskinservice är ett Enskild firma och skapades 2004-12-14. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gällivare fastighets- och maskinservice ska trivas.

Gällivare fastighets- och maskinservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-24. I Gällivare så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggverksamhet, renovering, ombyggnad och reparation av fastigheter. Reparation, service och montering av utrusting på maskiner och fordon. Personaluthyrning som lastbils- och taxiförare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gällivare fastighets- och maskinservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-24.

Idag är Gällivare fastighets- och maskinservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Gällivare fastighets- och maskinservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-25305.

.

De som är på något sätt har med Gällivare fastighets- och maskinservice är Olausson Törmä, Per Markus som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gällivare fastighets- och maskinservice har 790130-XXXX som sitt organisationsnummer.