Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmbergshus nr 6

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmbergshus nr 6. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Gällivare här finns det många olika Bostadsrättsförening. Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmbergshus nr 6 tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Gällivare jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmbergshus nr 6 är ej momsregistretat och har organisationsnummer 797900-0655.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0970-21040.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmbergshus nr 6 är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmbergshus nr 6 så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Bergqvist, Birgit Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant . Rindelöv, Sven-Erik som är född 1952 och har titeln Suppleant , Wikman, Ines Irene som är född 1931 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.