Byggnadsföreningen Folkets Hus u p a i Skaulo- Puoltikasvaara

Norrbottens län

Information

Byggnadsföreningen Folkets Hus u p a i Skaulo- Puoltikasvaara är ett bolag som finns i Gällivare. I Byggnadsföreningen Folkets Hus u p a i Skaulo- Puoltikasvaara finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olofsson, Siv Marianne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Backe, Yngve Vilhelm som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Dackestål, Alf Roger som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Dackestål, Ann-Christin som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lantto, Barbro som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramfjord Martinsson, Mona Karina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamotVågman, Karl Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Olof Georg som är född 1944 och har titeln Suppleant, Wennerstrand, Britta Anna Christina som är född 1974 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Byggnadsföreningen Folkets Hus u p a i Skaulo- Puoltikasvaara så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Byggnadsföreningen Folkets Hus u p a i Skaulo- Puoltikasvaara på telefon 0970-50048.

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska in- tressen genom att medelst köp av fastighet eller byggande av hus mot betalning tillhandahålla samlingslokaler, affärslokaler, bostäder, drivande av parkrörelse och idkande av annan ekonomisk verksamhet.

Idag är Byggnadsföreningen Folkets Hus u p a i Skaulo- Puoltikasvaara av bolagstypen Ekonomisk förening.

Byggnadsföreningen Folkets Hus u p a i Skaulo- Puoltikasvaara är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Gällivare arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Byggnadsföreningen Folkets Hus u p a i Skaulo- Puoltikasvaara innehar ej F-skattsedel och Byggnadsföreningen Folkets Hus u p a i Skaulo- Puoltikasvaara är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2010-02-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Byggnadsföreningen Folkets Hus u p a i Skaulo- Puoltikasvaara så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Lantto, Barbro -Olofsson, Siv Marianne

Byggnadsföreningen Folkets Hus u p a i Skaulo- Puoltikasvaara har 797900-0721 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.