Anders Nilsson Last och Transport

Norrbottens län

Information

Anders Nilsson Last och Transport hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Gällivare som är den kommunen där Anders Nilsson Last och Transport finns. I Gällivare så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Anders Nilsson Last och Transport tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Anders Nilsson Last och Transport har haft sedan 2007-10-18. Anders Nilsson Last och Transport har funnits sedan och 2007-10-18 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Anders Nilsson Last och Transport så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Gällivare arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Anders Nilsson Last och Transport har idag 820517-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Anders Nilsson Last och Transport

Uthyrning av hjullastare med förare, uthyrning av personal, reperationer av mekaniska produkter och fordon samt fordonselektronik och monteringar av detsamma.

I Anders Nilsson Last och Transport så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Per Anders som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .