Proffsfotografen i Gällivare efterträdare

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gällivare och Proffsfotografen i Gällivare efterträdare är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Proffsfotografen i Gällivare efterträdare är ett av dem. Statusen för Proffsfotografen i Gällivare efterträdare är att Bolaget är aktivt.

Proffsfotografen i Gällivare efterträdare är ett Enskild firma och skapades 2007-07-03. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där bolaget finns i jobbar för att bolag som Proffsfotografen i Gällivare efterträdare ska trivas.

Proffsfotografen i Gällivare efterträdare är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Gällivare så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Framkallning av foto, Fotografering i ateljé, Försäljning av fotoramar, fotoalbum och diverse fototillbehör. Försäljning av presentartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Proffsfotografen i Gällivare efterträdare är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Proffsfotografen i Gällivare efterträdare och det finns flera bolag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Proffsfotografen i Gällivare efterträdare så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-8474838.

.

De som är på något sätt har med Proffsfotografen i Gällivare efterträdare är Johansson Vaaranpelto, Maria Johanna som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Proffsfotografen i Gällivare efterträdare har 840218-XXXX som sitt organisationsnummer.