Svanlövs Åkeri Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Svanlövs Åkeri Handelsbolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Gällivare som är den kommunen där Svanlövs Åkeri Handelsbolag finns. I Gällivare så finns det många olika Handelsbolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Handelsbolag. Svanlövs Åkeri Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Svanlövs Åkeri Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Svanlövs Åkeri Handelsbolag har funnits sedan och 1976-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Svanlövs Åkeri Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0978-23090.

Gällivare arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Svanlövs Åkeri Handelsbolag har idag 916478-1693 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av Jan-Ove Svanlöv. är den som för stunden ansvarar för Svanlövs Åkeri Handelsbolag

Åkeri.

I Svanlövs Åkeri Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svanlöv, Birgit Ann-Kristin som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Svanlöv, Lennart Jan Ove som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .