Handelsbolaget Gällivare Persiennfabrik

Norrbottens län

Information

Handelsbolaget Gällivare Persiennfabrik är ett av många bolag som finns i Gällivare. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Gällivare Persiennfabrik finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget Gällivare Persiennfabrik är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Handelsbolaget Gällivare Persiennfabrik som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1980-03-21. Men sedan 1980-01-01 så har Handelsbolaget Gällivare Persiennfabrik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gruvbyggarv. 1, 982 38, Gällivare. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Gällivare Persiennfabrik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0970-55700.

Gällivare arbetar för att bolag som Handelsbolaget Gällivare Persiennfabrik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Gällivare Persiennfabrik. Det finns flera bolag i Norrbottens län.

Försäljning och montering av persienner och markiser.

Firmatecknare för Handelsbolaget Gällivare Persiennfabrik är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Gällivare Persiennfabrik och det är följande personer, Johansson, Ingrid Margareta som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Lejon, Bengt som är född 1946 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Gällivare Persiennfabrik är 916479-0207.