Rovas Fastighetsservice Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Rovas Fastighetsservice Handelsbolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Gällivare som är den kommunen där Rovas Fastighetsservice Handelsbolag finns. I Gällivare så finns det många olika Handelsbolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Handelsbolag. Rovas Fastighetsservice Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Rovas Fastighetsservice Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Rovas Fastighetsservice Handelsbolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rovas Fastighetsservice Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Barriärv. 12, 983 35, Malmberget men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0970-25283.

Gällivare arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Rovas Fastighetsservice Handelsbolag har idag 916596-1153 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Rovas Fastighetsservice Handelsbolag

Bygg och VVS installation, reparation och service av fastigheter.

I Rovas Fastighetsservice Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rova, Jan Erik Vilhelm som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Rova, Kjell Göran Ingemar som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Rova, Lars Torbjörn som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .