Grönborgs Bil och Plåt Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Grönborgs Bil och Plåt Handelsbolag är ett av många företag som finns i Gällivare. Det är nämligen den kommunen som Grönborgs Bil och Plåt Handelsbolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Grönborgs Bil och Plåt Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Grönborgs Bil och Plåt Handelsbolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1986-05-05. Men sedan 1986-01-01 så har Grönborgs Bil och Plåt Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fiskarg. 13, 983 41, Koskullskulle. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Grönborgs Bil och Plåt Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0970-30330.

Gällivare arbetar för att företag som Grönborgs Bil och Plåt Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Grönborgs Bil och Plåt Handelsbolag. Det finns flera företag i Norrbottens län.

Bilreparationer.

Firmatecknare för Grönborgs Bil och Plåt Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Grönborgs Bil och Plåt Handelsbolag och det är följande personer, Grönborg, Bo Stefan som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Grönborg, Kjell-Ivar som är född 1956 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Grönborgs Bil och Plåt Handelsbolag är 916596-4645.