Malmfältens Trav Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Malmfältens Trav Handelsbolag är ett bolag som finns i Gällivare. I Malmfältens Trav Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Tord Anders som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Jan Erik Gustavsson Maskin Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Lars Almgrunds Åkeri Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Tommys Last Gällivare AB som är född och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Malmfältens Trav Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Malmfältens Trav Handelsbolag på telefon 0970-20280.

Träning och tävlingsverksamhet med travhästar.

Idag är Malmfältens Trav Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Malmfältens Trav Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Gällivare arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Malmfältens Trav Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Malmfältens Trav Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Malmfältens Trav Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Anders Eriksson ensam.

Malmfältens Trav Handelsbolag har 916991-2632 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.