Vettas Lappland Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Vettas Lappland Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Gällivare. Det är nämligen den kommunen som Vettas Lappland Handelsbolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Vettas Lappland Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Vettas Lappland Handelsbolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1998-02-06. Men sedan 1998-01-01 så har Vettas Lappland Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bygdev. 10, 980 45, Vettasjärvi. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vettas Lappland Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0975-60069.

Gällivare arbetar för att verksamheter som Vettas Lappland Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Vettas Lappland Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Norrbottens län.

Boende, camping, upplevelse, turism, tillverkning och försäljning av konsthantverk.

Firmatecknare för Vettas Lappland Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vettas Lappland Handelsbolag och det är följande personer, Persson Sammelin, Clary Kristin som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Sammelin, John Lennart som är född 1946 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Vettas Lappland Handelsbolag är 969647-6366.