Hellis Blommor eftr. Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Gällivare och Hellis Blommor eftr. Handelsbolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hellis Blommor eftr. Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Hellis Blommor eftr. Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Hellis Blommor eftr. Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2001-05-10. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hellis Blommor eftr. Handelsbolag ska trivas.

Hellis Blommor eftr. Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-23. I Gällivare så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Blomsterhandel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hellis Blommor eftr. Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-23.

Idag är Hellis Blommor eftr. Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Hellis Blommor eftr. Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-10428.

Firman tecknas ensam av -bolagsmannen.

De som är på något sätt har med Hellis Blommor eftr. Handelsbolag är Lundberg, Mona Gunilla som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

Hellis Blommor eftr. Handelsbolag har 969677-8167 som sitt organisationsnummer.