Dannes Gatukök eftr. Handelsbolag

Norrbottens län

Information

969714-0342 är organisationsnummer för företaget Dannes Gatukök eftr. Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dannes Gatukök eftr. Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Gällivare som är den kommunen som Dannes Gatukök eftr. Handelsbolag finns i.

Dannes Gatukök eftr. Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-10-14 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dannes Gatukök eftr. Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-28.

Dannes Gatukök eftr. Handelsbolag är och det finns flera bolag i Gällivare som också är .

Firmatecknare för Dannes Gatukök eftr. Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Dannes Gatukök eftr. Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0970-22460 eller genom brev på följande adress:
Kopparv. 12, 982 39, Gällivare

Att servera snabbmat och grillmat.

Det finns olika personer som har en koppling med Dannes Gatukök eftr. Handelsbolag och det är Burman, Mikael Emanuel som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Degerfäldt, Eivor Kristina som är född 1968 och har titeln Bolagsman,