Mathiassons Kropp o Balans Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Gällivare och Mathiassons Kropp o Balans Handelsbolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Mathiassons Kropp o Balans Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Mathiassons Kropp o Balans Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Mathiassons Kropp o Balans Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-12-05. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där företaget finns i jobbar för att företag som Mathiassons Kropp o Balans Handelsbolag ska trivas.

Mathiassons Kropp o Balans Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-23. I Gällivare så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tjänster inom arbetsmiljö, hälsa, friskvård och estetisk skönhetsvård. Konsulterande verksamhet som företagssköterska. Försäljning av hud- och skönhetsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mathiassons Kropp o Balans Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04.

Idag är Mathiassons Kropp o Balans Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Mathiassons Kropp o Balans Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-55080.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Mathiassons Kropp o Balans Handelsbolag är Matiasson, Erika Maria Johanna som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Matiasson, Inger Margareta som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .

Mathiassons Kropp o Balans Handelsbolag har 969723-2768 som sitt organisationsnummer.