Firma Knut Hedström

Norrbottens län

Information

160731-XXXX är organisationsnummer för företaget Firma Knut Hedström. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Knut Hedström är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som Firma Knut Hedström finns i.

Firma Knut Hedström har varit registrerat sedan 2007-01-20 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Knut Hedström så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Firma Knut Hedström är och det finns flera bolag i Gällivare som också är .

Firmatecknare för Firma Knut Hedström är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Knut Hedström så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Författare och försäljning av böcker.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Knut Hedström och det är Hedström, Anders Knut som är född 1916 och har titeln Innehavare av enskild firma,