Frida Winbjörks Diverseaffär

Norrbottens län

Information

200410-XXXX är organisationsnummer för bolaget Frida Winbjörks Diverseaffär. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Frida Winbjörks Diverseaffär är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som Frida Winbjörks Diverseaffär finns i.

Frida Winbjörks Diverseaffär har varit registrerat sedan 1953-05-18 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Frida Winbjörks Diverseaffär så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Frida Winbjörks Diverseaffär är och det finns flera bolag i Gällivare som också är .

Firmatecknare för Frida Winbjörks Diverseaffär är följande:

Vill ni komma i kontakt med Frida Winbjörks Diverseaffär så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Diversehandel.

Det finns olika personer som har en koppling med Frida Winbjörks Diverseaffär och det är Winbjörk, Frida Viktoria som är född 1920 och har titeln Innehavare av enskild firma,