Nattavaara Akademin

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gällivare och Nattavaara Akademin är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Nattavaara Akademin är ett av dem. Statusen för Nattavaara Akademin är att Bolaget är aktivt.

Nattavaara Akademin är ett Enskild firma och skapades 1991-11-29. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nattavaara Akademin ska trivas.

Nattavaara Akademin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gällivare så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bistå vid praktiskt arbete och kreativa arbetsprogram inom konstnärlig design och ideskapande. Anordnande av seminarium och kurser.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nattavaara Akademin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Nattavaara Akademin och det finns flera bolag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Nattavaara Akademin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Nattavaara Akademin är Johansson, Joel Erling Roland som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nattavaara Akademin har 340111-XXXX som sitt organisationsnummer.