Nickes Korv o grill et prylbod

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gällivare och Nickes Korv o grill et prylbod är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Nickes Korv o grill et prylbod är ett av dem. Statusen för Nickes Korv o grill et prylbod är att Bolaget är aktivt.

Nickes Korv o grill et prylbod är ett Enskild firma och skapades 2001-01-19. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nickes Korv o grill et prylbod ska trivas.

Nickes Korv o grill et prylbod är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16. I Gällivare så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Mobilt gatukök, handel med diverse småprylar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nickes Korv o grill et prylbod är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16.

Idag är Nickes Korv o grill et prylbod och det finns flera bolag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Nickes Korv o grill et prylbod så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-30348.

.

De som är på något sätt har med Nickes Korv o grill et prylbod är Hägglund, Nils Ture Halvard som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nickes Korv o grill et prylbod har 351129-XXXX som sitt organisationsnummer.