Gällivare Textil Eftr, Inga-Lisa Lindqvist

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gällivare och Gällivare Textil Eftr, Inga-Lisa Lindqvist är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gällivare Textil Eftr, Inga-Lisa Lindqvist är ett av dem. Statusen för Gällivare Textil Eftr, Inga-Lisa Lindqvist är att Bolaget är aktivt.

Gällivare Textil Eftr, Inga-Lisa Lindqvist är ett Enskild firma och skapades 1981-06-29. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gällivare Textil Eftr, Inga-Lisa Lindqvist ska trivas.

Gällivare Textil Eftr, Inga-Lisa Lindqvist är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gällivare så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning av skinnprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gällivare Textil Eftr, Inga-Lisa Lindqvist är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Gällivare Textil Eftr, Inga-Lisa Lindqvist och det finns flera verksamheter som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Gällivare Textil Eftr, Inga-Lisa Lindqvist så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-12900.

.

De som är på något sätt har med Gällivare Textil Eftr, Inga-Lisa Lindqvist är Lindqvist, Anna Inga Lisa som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gällivare Textil Eftr, Inga-Lisa Lindqvist har 381118-XXXX som sitt organisationsnummer.