Tandkliniken Centrum-Marius Stoicescu

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gällivare och Tandkliniken Centrum-Marius Stoicescu är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tandkliniken Centrum-Marius Stoicescu är ett av dem. Statusen för Tandkliniken Centrum-Marius Stoicescu är att Bolaget är aktivt.

Tandkliniken Centrum-Marius Stoicescu är ett Enskild firma och skapades 2005-08-09. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tandkliniken Centrum-Marius Stoicescu ska trivas.

Tandkliniken Centrum-Marius Stoicescu är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17. I Gällivare så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tandläkarpraktik

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tandkliniken Centrum-Marius Stoicescu inte är momsregistrerat.

Idag är Tandkliniken Centrum-Marius Stoicescu och det finns flera verksamheter som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Tandkliniken Centrum-Marius Stoicescu så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-55756.

.

De som är på något sätt har med Tandkliniken Centrum-Marius Stoicescu är Stoicescu, Marius som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tandkliniken Centrum-Marius Stoicescu har 420510-XXXX som sitt organisationsnummer.