Ha:s Reklam och Presenttryck

Norrbottens län

Information

420614-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ha:s Reklam och Presenttryck. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ha:s Reklam och Presenttryck är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som Ha:s Reklam och Presenttryck finns i.

Ha:s Reklam och Presenttryck har varit registrerat sedan 1989-01-19 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ha:s Reklam och Presenttryck så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-24.

Ha:s Reklam och Presenttryck är och det finns flera verksamheter i Gällivare som också är .

Firmatecknare för Ha:s Reklam och Presenttryck är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ha:s Reklam och Presenttryck så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Värmeprägling av visitkort och presentartiklar samt för- säljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Ha:s Reklam och Presenttryck och det är Andersson, Sten Håkan som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,