GILL-TEKNIK Gillis Lantto

Norrbottens län

Information

450212-XXXX är organisationsnummer för bolaget GILL-TEKNIK Gillis Lantto. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GILL-TEKNIK Gillis Lantto är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som GILL-TEKNIK Gillis Lantto finns i.

GILL-TEKNIK Gillis Lantto har varit registrerat sedan 1991-11-11 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för GILL-TEKNIK Gillis Lantto så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

GILL-TEKNIK Gillis Lantto är och det finns flera bolag i Gällivare som också är .

Firmatecknare för GILL-TEKNIK Gillis Lantto är följande:

Vill ni komma i kontakt med GILL-TEKNIK Gillis Lantto så kan ni göra det på telefon genom 0970-10500 eller genom brev på följande adress:

Ritning av slakterier och slakteriutrustningar. Försäljning av mindre slaktutrustningar (knivar och dyl) i mindre omfattning.

Det finns olika personer som har en koppling med GILL-TEKNIK Gillis Lantto och det är Lantto, Bill Gillis som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,