Skaulo Gästgiveri

Norrbottens län

Information

Skaulo Gästgiveri är ett av många företag som finns i Gällivare. Det är nämligen den kommunen som Skaulo Gästgiveri finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skaulo Gästgiveri är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-07-13.

Skaulo Gästgiveri som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2001-07-02. Men sedan 2001-07-13 så har Skaulo Gästgiveri varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skaulo Gästgiveri så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0970-50011.

Gällivare arbetar för att företag som Skaulo Gästgiveri ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Skaulo Gästgiveri. Det finns flera företag i Norrbottens län.

Gästgiveri med logi. Beställning av begravningsmiddagar, födelsedagsmiddagar och övriga familjefester. Uthyrning av aktivitetsutrustning såsom cyklar, flytvästar och skidor. Försäljning av souvenirer.

Firmatecknare för Skaulo Gästgiveri är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skaulo Gästgiveri och det är följande personer, Martinsson, Asta Gunilla som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Skaulo Gästgiveri är 460605-XXXX.