Nordic horseselect

Norrbottens län

Information

490627-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Nordic horseselect. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordic horseselect är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som Nordic horseselect finns i.

Nordic horseselect har varit registrerat sedan 2004-11-09 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordic horseselect så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-06.

Nordic horseselect är och det finns flera verksamheter i Gällivare som också är .

Firmatecknare för Nordic horseselect är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nordic horseselect så kan ni göra det på telefon genom 0975-52015 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av hästprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordic horseselect och det är Olofsson, Ulla som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,