Alf Johansson-Konsult

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gällivare och Alf Johansson-Konsult är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Alf Johansson-Konsult är ett av dem. Statusen för Alf Johansson-Konsult är att Bolaget är aktivt.

Alf Johansson-Konsult är ett Enskild firma och skapades 1999-03-08. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där bolaget finns i jobbar för att bolag som Alf Johansson-Konsult ska trivas.

Alf Johansson-Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Gällivare så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av konsulttjänster inom tung industri, anläggningsledare, kontrollant och besiktningar. Turism såsom guide, jakt- och fisketurer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alf Johansson-Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Alf Johansson-Konsult och det finns flera bolag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Alf Johansson-Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-76159.

.

De som är på något sätt har med Alf Johansson-Konsult är Johansson, Alf Edmund som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Alf Johansson-Konsult har 501225-XXXX som sitt organisationsnummer.