Tegamin Industries, filial till Tega Industries Ltd., Indien

Norrbottens län

Information

Filial finns det flera av i Gällivare och Tegamin Industries, filial till Tega Industries Ltd., Indien är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Tegamin Industries, filial till Tega Industries Ltd., Indien är ett av dem. Statusen för Tegamin Industries, filial till Tega Industries Ltd., Indien är att Bolaget är aktivt.

Tegamin Industries, filial till Tega Industries Ltd., Indien är ett Filial och skapades 2005-10-03. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tegamin Industries, filial till Tega Industries Ltd., Indien ska trivas.

Tegamin Industries, filial till Tega Industries Ltd., Indien är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30. I Gällivare så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Filialen skall tillhandahålla service och underhåll av bolagets produkter inom gruvindustrin samt utverka order på den svenska marknaden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tegamin Industries, filial till Tega Industries Ltd., Indien inte är momsregistrerat.

Idag är Tegamin Industries, filial till Tega Industries Ltd., Indien och det finns flera bolag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Tegamin Industries, filial till Tega Industries Ltd., Indien så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-10089.

Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

De som är på något sätt har med Tegamin Industries, filial till Tega Industries Ltd., Indien är Thoma, Hans Jürgen som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Malmborg, Leif Gustaf som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Häggblom, Johnny Peter som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisorhuset i Gällivare AB som är född och har titeln Revisor, .

Tegamin Industries, filial till Tega Industries Ltd., Indien har 516403-7953 som sitt organisationsnummer.