Lapponica

Norrbottens län

Information

Lapponica är ett av många verksamheter som finns i Gällivare. Det är nämligen den kommunen som Lapponica finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lapponica är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-03-27.

Lapponica som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2000-05-05. Men sedan 2000-03-27 så har Lapponica varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lapponica så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0970-78180.

Gällivare arbetar för att verksamheter som Lapponica ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lapponica. Det finns flera verksamheter i Norrbottens län.

Trädgårdsdesign. Konsultverksamhet mot företag innebärande utredningar, export och import, Eu-frågor och marknadsunder- sökningar och allehanda kontorsverksamhet. Dagkonferensverk- samhet, utbildningsservice samt personalutbildning.

Firmatecknare för Lapponica är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lapponica och det är följande personer, Leandersson, Evy Marie som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Lapponica är 530603-XXXX.