Sjöbergs Bilservice

Norrbottens län

Information

531204-XXXX är organisationsnummer för företaget Sjöbergs Bilservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sjöbergs Bilservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som Sjöbergs Bilservice finns i.

Sjöbergs Bilservice har varit registrerat sedan 1993-03-15 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sjöbergs Bilservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Sjöbergs Bilservice är och det finns flera bolag i Gällivare som också är .

Firmatecknare för Sjöbergs Bilservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sjöbergs Bilservice så kan ni göra det på telefon genom 0970-13670 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Sjöbergs Bilservice och det är Sjöberg, Jan Ingemar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,