Håkan Perssons Skogsmaskiner, Nattavaaraby

Norrbottens län

Information

550623-XXXX är organisationsnummer för bolaget Håkan Perssons Skogsmaskiner, Nattavaaraby. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Håkan Perssons Skogsmaskiner, Nattavaaraby är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som Håkan Perssons Skogsmaskiner, Nattavaaraby finns i.

Håkan Perssons Skogsmaskiner, Nattavaaraby har varit registrerat sedan 1987-04-29 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Håkan Perssons Skogsmaskiner, Nattavaaraby så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Håkan Perssons Skogsmaskiner, Nattavaaraby är och det finns flera bolag i Gällivare som också är .

Firmatecknare för Håkan Perssons Skogsmaskiner, Nattavaaraby är följande:

Vill ni komma i kontakt med Håkan Perssons Skogsmaskiner, Nattavaaraby så kan ni göra det på telefon genom 0970-41079 eller genom brev på följande adress:

Skogsbruk, markberedning.

Det finns olika personer som har en koppling med Håkan Perssons Skogsmaskiner, Nattavaaraby och det är Persson, Nils Håkan som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,