Focusfastigheten i Malmberget Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Focusfastigheten i Malmberget Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gällivare. Det är nämligen den kommunen som Focusfastigheten i Malmberget Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Focusfastigheten i Malmberget Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1960-10-12. Men sedan 1996-01-01 så har Focusfastigheten i Malmberget Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Järnvägsg. 3 A, 983 32, Malmberget. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Focusfastigheten i Malmberget Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0970-23192.

Gällivare arbetar för att bolag som Focusfastigheten i Malmberget Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Focusfastigheten i Malmberget Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Focusfastigheten i Malmberget Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Focusfastigheten i Malmberget Aktiebolag och det är följande personer, Rydström, Kerstin Sofia som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rydström, Nanna Mari-Anne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Olsson, Gösta Sverker som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Focusfastigheten i Malmberget Aktiebolag är 556074-0085.