Kurt Anderssons Grävmaskiner Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall huvudsakligen utföra gräv- och schaktningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kurt Anderssons Grävmaskiner Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gällivare så är Kurt Anderssons Grävmaskiner Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Gällivare arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gällivare och i Norrbottens län. Redan 1966-03-15 så skapades Kurt Anderssons Grävmaskiner Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Kurt Anderssons Grävmaskiner Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kurt Anderssons Grävmaskiner Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556102-9900 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gällivare.

Just nu är Kurt Anderssons Grävmaskiner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Kurt Anderssons Grävmaskiner Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0970-13125 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kurt Anderssons Grävmaskiner Aktiebolag är Andersson, Kurt Reinhold som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Gunilla Viveca som är född 1947 och har titeln Suppleant, Blomén, Nils Johan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, .