Gruv Grus Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gällivare och Gruv Grus Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Gruv Grus Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Gruv Grus Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Gruv Grus Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1966-05-16. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där företaget finns i jobbar för att företag som Gruv Grus Aktiebolag ska trivas.

Gruv Grus Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gällivare så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med Luossavaara-Kiirunavaara AB överskottsmaterial från gruvrörelsen i Malmberget (anrikningsmaterial, material från gråbergstippar och CU 3 mm) samt handel med och förvaltning av fast och lös egendom såsom fastigheter, andelar och övriga värdepapper, samt i övrigt bedriva med dessa rörelsegrenar förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gruv Grus Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Gruv Grus Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Gruv Grus Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-30155.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Karlsson, Karl Gunnar -Swensson, Per Henrik Torsten i förening med en av -Göransson, Jesper -Malmgren, Karin Maria -Winkvist, Niclas Tom Firman tecknas i förening av -Göransson, Jesper -Malmgren, Karin Maria Firman tecknas av -Ek, Inga Margareta i förening med en av -Göransson, Jesper -Malmgren, Karin Maria -Winkvist, Niclas Tom.

De som är på något sätt har med Gruv Grus Aktiebolag är Ek, Inga Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Göransson, Jesper som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Malmgren, Karin Maria som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Karlsson, Karl Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Swensson, Per Henrik Torsten som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Winkvist, Niclas Tom som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotKPMG AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Gruv Grus Aktiebolag har 556103-9933 som sitt organisationsnummer.