Börje Persson i Gällivare Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Börje Persson i Gällivare Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Gällivare som är den kommunen där Börje Persson i Gällivare Aktiebolag finns. I Gällivare så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Börje Persson i Gällivare Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Börje Persson i Gällivare Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Börje Persson i Gällivare Aktiebolag har funnits sedan och 1970-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Börje Persson i Gällivare Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vuoskojärviv., 982 38, Gällivare men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0970-12840.

Gällivare arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Börje Persson i Gällivare Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Börje Persson i Gällivare Aktiebolag har idag 556136-9298 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Persson, Margareta Hulda -Persson, Tord Börje är den som för stunden ansvarar för Börje Persson i Gällivare Aktiebolag

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet med mobila lyftkranar och därmed förenlig verksamhet.

I Börje Persson i Gällivare Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Tord Börje som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Margareta Hulda som är född 1939 och har titeln Suppleant, Winsa, Curt Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .