JOBmeal Gällivare AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gällivare och JOBmeal Gällivare AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JOBmeal Gällivare AB är ett av dem. Statusen för JOBmeal Gällivare AB är att Bolaget är aktivt.

JOBmeal Gällivare AB är ett Aktiebolag och skapades 1972-08-08. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JOBmeal Gällivare AB ska trivas.

JOBmeal Gällivare AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gällivare så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och servering av drycker, mellanmål och måltider manuellt eller genom automater på arbets- platser och i annan publik miljö samt bedriva försäljning och uthyrning av automater samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JOBmeal Gällivare AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är JOBmeal Gällivare AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med JOBmeal Gällivare AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-15081.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med JOBmeal Gällivare AB är Sandberg, Karl Roger Kristian som är född 1969 och har titeln Likvidator, Leksell, Karin Majvor som är född 1961 och har titeln Revisor, LR Revision Falun/Leksand AB som är född och har titeln Revisor, .

JOBmeal Gällivare AB har 556167-8730 som sitt organisationsnummer.