Gällivare El-& Frysservice Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Gällivare El-& Frysservice Aktiebolag är ett bolag som finns i Gällivare. I Gällivare El-& Frysservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Burström, Lars Ingvar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Burström, Asta Sigrid Birgitta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Leksell, Karin Majvor som är född 1961 och har titeln Revisor, LR Revision Falun/Leksand AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gällivare El-& Frysservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gällivare El-& Frysservice Aktiebolag på telefon 0970-12284.

Bolaget skall bedriva försäljning av kylanläggningar och hushållsmaskiner samt utföra därmed förenliga installations- och servicearbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gällivare El-& Frysservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gällivare El-& Frysservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Gällivare arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Gällivare El-& Frysservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gällivare El-& Frysservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gällivare El-& Frysservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Burström, Asta Sigrid Birgitta -Burström, Lars Ingvar

Gällivare El-& Frysservice Aktiebolag har 556181-6215 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.